Top

Over ons


Sinds eind jaren ’80 is zijn wij actief in het verkopen van bedrijfskleding, -schoenen en PBM’s. Eerst met Henk Pijnen met verkoop vanuit de bus en met locatie in Terneuzen aan de Grenulaan daarna de Polenweg en sinds september 2018 vanaf een nog ruimer pand met grote showroom en winkel aan de Transportstaat 7 Terneuzen.

In 2017 is Henk Pijnen gestopt en heeft het bedrijf verkocht aan Ellen Kox. Om te breedte van ons bedrijf weer te geven vonden wij het ook tijd voor een nieuwe naam Trend Workwear. Een ongewijzigd vast gezicht binnen het bedrijf is Hanna en daarnaast hebben we ons team behoorlijk uitgebreid met Annet, Onno, Fabian en Gijs.

Dagelijks openen wij met veel plezier Trend Workwear en bieden naast veilige, functionele  ook modieuze bedrijfskleding, eventueel voorzien van bedrukking- of borduurlogo.

De meeste werkkleding werkschoenen, PBM’s hebben wij steeds op voorraad.

Daarnaast kunt u gebruik maken van kleding management systeem voor bestelgemak en wat u direct een zeer uitgebreid overzicht geeft.

Ongewijzigd sinds jaren rijden wij op vaste dagen door heel Zeeland en België, heeft u dringend iets nodig dan zorgen wij ervoor dat dit buiten de vaste dagen bij u afgeleverd wordt.


Wij hopen ook u en/of uw team in de kleding te mogen steken.                    
Hanna    Annet     Ellen